top of page
Image-1.jpg

ESCAPE BOX

Za rezervaciju termina ili ostale upite javite nam se putem kontakt obrasca ili na e-mail escaperoomosijek@gmail.com

Što je to?
Escapebox za škole posebno je osmišljena edukativna STEAM radionica pomoću koje možete usvojiti i provjeriti usvojeno znanje iz logičkog načina razmišljanja kao i gradiva iz MAT, EJ, HJ, PiD, LK, GEO, KEM, FIZ i BIO.
Igru su osmislile i vode učiteljice razredne nastave i nastavnice matematike, a voditelji igara imaju stečene kompetencije pedagoško-psihološko-metodičke izobrazbe.


Za koga?
Postoje dvije verzije igre koje su sadržajno i težinski prilagođene dobi učenika. Jedna igra namijenjena je za učenike od 3. do 6. razreda, dok je druga igra prilagođena učenicima 7. i 8. razreda osnovne škole, te srednjoškolcima.
Osim toga, ova igra može izvrsno poslužiti kao teambuilding aktivnost za nastavnike i drugo školsko osoblje .

Gdje?
Igre su mobilne i možete birati lokaciju. S igrama možemo doći kod Vas u Vašu školu, a sve što je potrebno za realizaciju je jedna učionica sa stolovima. Ukoliko poželite doći kod nas - i to je moguće u našim prostorijama.

Kada i kako?
Vrijeme trajanja same igre je do 60 minuta. Uz to napominjemo da je potrebno predvidjeti 15 minuta za pripremu igrača, davanje uputa i slično. Igra se igra u timovima preporučene veličine od 3 do 5 članova.
Igru može istovremeno igrati 5 timova, odnosno 25 do 30 osoba.

Zašto?

  • metoda aktivnog i suradničkog učenja

  • razvijanje natjecateljskog duga

  • razvoj sposobnosti rada u timu

  • poticanje kreativnosti i divergentnog mišljenja

  • konstruktivistički prisutup nastavi

 

bottom of page